Benelux beauty award 2013

Dit is een visagie wedstrijd voor de Benelux Visagiste.

Een Beauty Award is een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt aan de beste beautyprofessionals van de Benelux om het professionele imago en de kwaliteitswaarden van de schoonheidsindustrie te promoten. Deze Award wordt georganiseerd door de Konad Benelux, een bedrijf dat sinds 2004 dealer van Konad artikelen is en in de Benelux exclusieve importeur. 

Er waren 176 deelnemers uit de Benelux en KZG Beauty & Fashion heeft de derde prijs behaald. De prijzen worden uitgereikt aan de beste drie schoonheidsspecialisten van de Benelux en worden beoordeeld door een onafhankelijk panel van experts uit de schoonheidsindustrie. De prijzen worden uitgereikt in drie categorieën. Het winnen van een Beauty Award is een droom voor veel beauty professionals.

Thema’s van de opdrachten in het jaar 2013:

  • Bruid (Multicultureel beginners)
  • Visagie
  • Show girl

Prachtige prijzen

Ook voor deze editie stelt Konad Benelux weer een aantal mooie prijzen ter beschikking aan de winnaars van de diverse categorieën. Denk bijvoorbeeld aan een make-upstoel, beauty koffer en trolley. Uiteraard gaan alle deelnemers aan het eind van de dag met een goedgevulde goodiebag naar huis. Daarnaast geeft Beauty Media Group alle prijswinnaars (eerste, tweede en derde plaats) een abonnement op Beauty Wellness Magazine cadeau en krijgt de overall winnaar (degene met de meeste punten uit de drie categorieën) een complete step-by-step in Beauty Wellness Magazine ter waarde van € 5.000,00. In de step-by-step visagie kan de winnaar haar winnende look laten zien.

Professionele jury

De jury van de Benelux Beauty Award bestaat uit een aantal getalenteerde professionals uit het vakgebied.

Translate »
error: Content is protected !!