over ons

Turning Visions into Reality, Creating the Future

Beste website bezoeker,

Wij zijn een non-profit stichting i.o. om halāl producten, levensstijl en fashion te promoten. Onze prijzen zijn daarom zonder winstbejag.

Ik ben Zahiera Tangali en heb de Benelux Beauty Award gewonnen. Naast mijn passie voor beauty & fashion, hou ik er ook van om te bakken en lekker te koken. Ik hou ervan om lekker creatief bezig te zijn en alles zelf te maken. Toen ik nog 4 jaar was begon ik al maïzena koekjes te maken met mijn ouders. De bekende maïzena koekjes kunt u terug vinden op onze site bij ‘Sweets’. Jaren later heb ik toen lekkere taarten en koekjes mogen maken voor mijn familie en vrienden als er bijvoorbeeld een feestje was, als we even op bezoek gingen bij iemand of als ik visite kreeg.

Ik maak naast lekkere taarten en alle andere zoetigheden, ook lekkere gerechten en hapjes van verschillende soorten keukens zoals: Surinaams, Indiaas, Pakistaans, Chinees, Koreaans, Frans, Italiaans, Turks, Marokkaans, Grieks, Indonesisch, Javaans, Arabisch en nog veel meer.

Ik kook en bak met plezier waar ik alle liefde in stop en wil dit graag met jullie delen. Toekiesfoodie bestaat al inmiddels 3 jaar en heb voor veel klanten bestellingen mogen aannemen en hoop verder te kunnen doorgroeien. Dus heeft u een feestje of heeft u gewoon trek in iets lekkers?

Bekijk dan ons website en bestel onze overheerlijke gerechten, taarten, snacks, drinks en nog veel meer. U kunt ons ook volgen op social media.

U kunt zelf uw bestelling afhalen in Rijswijk of laten bezorgen.

Onze brand names zijn: KZG Beauty & Fashion en Toekiesfoodie.

Wij verkopen alleen halal producten en zijn erkend halāl gecertificeerd! Tot gauw!

Translate »
error: Content is protected !!