Eid-ul-fitr mubārak

Eid-ul-Fitr, ook bekend als het festival van de einde van de maand Ramadān al-Mubārak, is een vreugdevolle gelegenheid die door moslims over de hele wereld wordt gevierd. Tijdens deze feestelijke tijd komen moslims samen voor gemeenschappelijke gebeden, delen ze maaltijden en wisselen ze warme wensen uit.

“Yā Allāh Ta’ālā, terwijl we het einde van de Ramadān al-Mubārak vieren, laat deze Eid een nieuw begin zijn. Mogen we het karakter en de waarden waarop we ons de afgelopen maand hebben gericht, blijven hooghouden. Zegen ons met kracht, wijsheid en standvastigheid.“

“Yā Allāh Ta’ālā, open de harten van onze buren voor ons. Verenig de moslims over de hele wereld om Uw schepping te dienen en U te behagen. Schenk geduld aan de onschuldige gevangenen en leid degenen die hebben gedwaald. Vergeef ons voor onze fouten en heb medelijden met ons.“

Translate »
error: Content is protected !!